Op maandag 17 mei is bekend geworden dat de terrassen open mogen van 06.00 tot 20.00 uur en, waar wij helemaal blij mee zijn, is dat het zwembad open mag. Uiteraard met inachtneming van de gebruikelijke regels; houd afstand, was en desinfecteer je handen, geen kruisend verkeer etc.

 

De ingang van het zwembad is via het nieuwe poortje in het hek in de voorhal en de uitgang is de “normale” ingang.

Volgens de door de overheid gestelde regels mogen niet meer dan 30 personen tegelijk in het zwembad zijn. In de praktijk zullen er zelden meer dan 30 personen in ons zwembad zijn maar we gaan het toch maar bijhouden. Dat doen we met een telraam dat tussen de ingang en de uitgang wordt opgesteld. De instructie over het gebruik hangen we erbij.

Het zwembad is alleen geopend voor individuele sportbeoefening (zwemmen dus). Duiken, springen, kinderen in het zwembad gooien, het gebruik van drijfmiddelen, anders dan ter ondersteuning van het zwemmen, en balspelen zijn nog niet toegestaan.