Marian Hillenius was benaderd door de NFN of De Peelrand mee zou willen werken aan een “welness” reportage voor de “UIT”, het ledenmagazine van NFN.
Een mooie manier om ons terrein te promoten.

Op 2 Augustus was het zover. Onder een strak blauwe lucht ontvingen Marian en Anjo, de fotografe. Na eerst wat algemene informatie te hebben verteld over De Peelrand vetrokken we richting Sauna. Waar onze figuranten: Mireille, Simon, Rien, Ida, Jeroen, Hellen, Nick, Harrie en Bram zich lieten fotograferen op een manier of ze dit dagelijks deden. Harrie ontpopte zich als een echte wapperaar.

Ondertussen was ook de journaliste gearriveerd en stelde de nodige vragen aan iedereen om een goed beeld te krijgen. Vervolgens gingen we naar het zwembad, waar Nick de journaliste alle in en outs van het zwembad vertelde. In het zwembad was het inmiddels een gezellige boel en hadden ook Antoinette, Rob en Roland zich aangesloten en werden er mooie foto’s gemaakt. De journaliste en de fotografe lieten de kans niet voorbijgaan om ook wat baantjes te trekken in ons mooie zwembad.

De volgende plek om te fotograferen was de douche van Jeroen en Hellen. Er was een vrijwilliger nodig die onder deze koude douche op de foto wilde. Unaniem werd besloten dat het Jeroen zijn douche was , dus dat hij onder zijn eigen koude douche mocht staan. Daarna volgde er een hele mooie fotosessie aan de vijver met Rob, Antoinette, Anne en Fleur. Ook de kruidentuin werd op de foto gezet. Naast onze figuranten waren er nog veel andere leden die een steentje hebben bijgedragen om het zwembad, voorhal en sauna er piekfijn uit te laten zien.

Het was mooi om te zien hoe de fotografe en journaliste onder de indruk waren van onze camping en de manier hoe we met elkaar omgaan. Wij verwachten in het winternummer van “UIT” een mooi artikel over onze Peel.

Marian en Anjo